LLAR

Comptem amb un ampli assortiment de roba de casa:


LLIT

Trobareu tot l’essencial per al vostre dormitori: llençols de màxima qualitat, amb la composició 100% cotó, de faranela, coral·lina, nacarina, entre d’altres; cobrellits de diferents estils i a diferents preus, edredons nòrdics de disseny i elaboració pròpia; fundes nòrdiques; farciments nòrdics de plomissol i polièster de diferents gramatges; mantes, etc.

TAULA

Duna Tèxtil dissenya i confecciona un gran ventall de models d’estovalles que no us deixarà indiferents. Dissenys més clàssics o més moderns, amb robes de diferents colors i textures, perquè hi trobeu les que més s’adiuen a la vostra decoració i necessitat.

BANY

Trobareu tot el que necessiteu en roba de bany. Tovalloles d’una qualitat extraordinària (gran absorbència gràcies a un gramatge de 580 gr/m2) i a un preu molt assequible. Podreu escollir la mida que necessiteu (tamany bidet, lavabo, bany o llençol) i entre més de 17 colors. També hi podreu trobar barnussos de diferents talles i estils, catifes de bany i cortines de dutxa.

DECORACIÓ

A banda de tenir al vostre abast tot allò essencial per a la vostra llar, també tenim els complements perfectes perquè decoreu la casa al vostre gust. Confeccionem coixins de decoració de diferents mides i amb diferents combinacions de tela perquè trobis el que més t’agrada i el que més s’adapta a la teva decoració. Com ara també tapets de taula. Gràcies a l’àmplia gamma de teles de les que disposem podem dissenyar un menjador totalment personalitzat confeccionant les cortines, els coixins i el tapet de taula a conjunt.

DESCANS

A Duna Tèxtil trobareu tot allò necessari per un descans òptim: matalassos de viscoelàstica, ortopèdics de llana i d’espuma amb materials transpirables, indeformables i antial·lèrgics i coxins de viscoelàstica d’alta densitat i qualitat. També ho trobareu tot en fundes i protectors de matalàs, com també de coixí.

INFANTIL

A la secció infantil de les nostres botigues de decoració trobareu l’essencial per al nounat: de llençols i mantes per a bressol, fins a capes de bany, pitets, plaids i sonalls.

També trobareu llençols, cobrellits, nòrdics i sacs de dormir amb motius infantils.

CUINA

A Duna trobareu tèxtil de gran qualitat i a un preu excepcional per a la vostra cuina. Eixugamans de rus, de sarja i de diferents estils i colors perquè s’adiguin a la vostra decoració. També trobareu davantals de tot tipus amb dissenys propis de la moda del moment.