30 ANYS

Després de 30 anys treballant amb toldos, un equip d’instal·lació professional propi

i mitjançant l’estudi personalitzat de les seves necessitats, els garantim un producte de qualitat al millor preu.

PUNT RECTE.

És un toldo altament rendible per porxos i terrasses cobertes degut a la seva simplicitat, preu, resistència al vent, i gran cobertura que pot oferir. I amb una obertura de fins a 180º, el fan idoni per aquests llocs.

STOR.

El toldo stor és la solució més forta, econòmica i útil per cobrir les terrasses d’apartaments. Mitjançant la fixació a barana, pot quedar totalment vertical o sobresortir 50 cm, gràcies a uns braços incorporats.

202.

Tendal de braços creuats, de alta resistència que pot projectarse fins als 3,25 mts. de sortida, i 6 de amplada.

MB 202.

A més de tenir la resistència dels braços 202,disposa d’un reforç MONOBLOCK de 40 x 40 mm que permet repartir les forces dels braços i del tub de lona. També ens dona la possibilitat d’una fixació amb tres punts a la paret, la qual augmentarà la resistència d’aquest.

PLA.

És un toldo idoni per a grans superfícies, ja que pot arribar als 6 metres de sortida, aconseguint una superfície de fins a 36m2.

TELÓ.

És un mecanisme simple que es basa en la projecció vertical d’un tendal i la posterior fixació a la part inferior. Resulta ideal com ha talla-vents.

ACCESSORIS

Motors, cobertures i tot de complements que afegir al teu tendall.

MOTOR.

Tenim una amplia gamma de motors, tant amb polsador com amb comandament a distancia. El nostre motor estrella incorpora manibela de emergència que possibilita recollir el tendal en cas de pèrdua de corrent.

SEMICOFRE.

Possibilita protegir la lona de les inclemències del temps. Es tracta d’una protecció d’alumini que envolta la lona, i que es pot aplicar a qualsevol model de tendall.

COFRE.

En aquest cas, no tan sols es cobreix la lona sino que també seran protegits els braços del tendall en qüestió.

TEJADILLO.

Sistema senzill i molt útil de protecció del tendal que consta de una tauladeta de alumini amb laterals que cobreix el teixit de les inclemències del temps.

+info

Pressupostos sense compromís a les nostres botigues de cortines a

Avd. Barcelona, 5 43892 MIAMI PLATJA 977 81 09 03
Pol. Ind. Pla de Solans, 16 43519 EL PERELLO 977 49 08 36
+info